Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王磊(1)
Wang Lei (1)  ♂

 
Filmography (1989-2016)
 
  副導演 (1 film)
    武林外傳 (2011)    
  錄音 (1 film)
    精舞門 (2008)    
  助理指導 (1 film)
    微微一笑很傾城 (2016)    
  配樂 (1 film)
    哥哥 (2001)    
  演員 (9 films)
    黑馬 (1989)    
    歸土 (1995)    
    關于愛的故事 (1998)    
    菲常完美 (2009) ... [武師]
    A麵B麵 (2010)    
    武林外傳 (2011) ... 姬無力/姬無命
    特殊生物調查科II (2016)    
    自我救贖 (2016) ... 省報高記者
    特殊生物调查科 (2016)    
  服裝 (1 film)
    藍宇 (2001)    
  混音 (2 films)
    一個陌生女人的來信 (2004)    
    江山美人 (2008)