Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王磊(1)
Wang Lei (1)  ♂

 
Filmography (1995-2016)
 
  副導演 (1 film)
    武林外傳 (2011)    
  錄音 (1 film)
    精舞門 (2008)    
  助理指導 (1 film)
    微微一笑很傾城 (2016)    
  配樂 (1 film)
    哥哥 (2001)    
  演員 (7 films)
    歸土 (1995)    
    關于愛的故事 (1998)    
    菲常完美 (2009) ... [武師]
    A麵B麵 (2010)    
    武林外傳 (2011) ... 姬無力/姬無命
    自我救贖 (2016) ... 省報高記者
    特殊生物调查科 (2016)    
  服裝 (1 film)
    藍宇 (2001)    
  混音 (2 films)
    一個陌生女人的來信 (2004)    
    江山美人 (2008)