Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭文堂
Cheng Wen-Tang  ♂
 
Filmography (1982-2017)
 
  監製 (3 films)
    深海 (2005)    
    夏天的尾巴 (2007)    
    眼淚 (2009)    
  製片 (1 film)
    經過 (2004)    
  副導演 (2 films)
    霧裡的笛聲 (1984)    
    今年湖畔會很冷 (1984)    
  導演 (10 films)
    明信片 (1999)    
    夢幻部落 (2002)    
    風中的小米田 (2003)    
    經過 (2004)    
    深海 (2005)    
    夏天的尾巴 (2007)    
    眼淚 (2009)    
    十加十 (2011)    
    菜鳥 (2015)    
    衝組 (2017)    
  場記 (1 film)
    冷眼殺機 (1982)    
  出品人 (1 film)
    夏天的尾巴 (2007)    
  編劇 (11 films)
    超級公民 (1998)    
    明信片 (1999)    
    夢幻部落 (2002)    
    風中的小米田 (2003)    
    經過 (2004)    
    深海 (2005)    
    夏天的尾巴 (2007)    
    眼淚 (2009)    
    十加十 (2011)    
    菜鳥 (2015)    
    衝組 (2017)