Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈芝華
Sum Chi-Wah  ♀





 
Filmography (1960-1973)
 
  演員 (31 films)
    雙孝子月宮救母 (1960)    
    無敵楊家將 (1961)    
    孫悟空鬧龍宮 (1962)    
    大戰泗洲城 (1962)    
    火海勝字旗 (1962)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    萬變飛狐 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    柳葉刀 (1964) ... 柳一鶯
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 銀心
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 朱碧
    中原奇俠 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    七公主(下集) (1967)    
    七公主(上集) (1967) ... 呂世豪
    飛賊金絲貓 (1967)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    樊梨花 (1968)    
    血影紅燈 (1968) ... 夏侯婉
    藍鷹 (1968)    
    青春玫瑰 (1968) ... 林金佩
    名劍天驕 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    小魔俠 (1969) ... 梅鳳姬
    銀刀血劍 (1969)    
    小金剛 (1970) ... 于文芳
    冰谷魔女 (1970)    
    天涯客 (1972)    
    頂天立地 (1973)