Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳駿
Richard Chen Chun  ♂
Aliases:  陳昌俊





 
Filmography (1968-1979)
 
  監製 (1 film)
    斬草除根 (1975)    
  導演 (1 film)
    斬草除根 (1975)    
  演員 (33 films)
    金刀怪客 (1968) ... 羅浪
    巫山點點愁 (1968) ... 啟堯
    天王劍 (1968) ... 白斌
    怪俠歐陽德 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    丈夫與我 (1969)    
    玉面貓 (1969)    
    天下第一人 (1969) ... 朱三冠
    李三娘 (1969)    
    七劍屠龍 (1970) ... 胡坤亮
    幾度花落時 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    攝魂鏡 (1970) ... 崔德霖
    劍影神燈 (1971) ... 陳仕倫
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    火併 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    多謝老闆娘 (1972) ... 張川
    五虎摧花 (1972)    
    蕩女神偷 (1972)    
    魔鬼天使 (1973)    
    蛇殺手 (1974)    
    面具 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    斬草除根 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    十三號凶宅 (1975) ... 周量才
    要命的小方 (1979)    
  編劇 (1 film)
    斬草除根 (1975)