Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邢慧
Margaret Hsing Hui  ♀





 
Filmography (1964-1973)
 
  演員 (25 films)
    萬花迎春 (1964)    
    妲己 (1964)    
    歡樂青春 (1966) ... 邢詠慧
    少年十五二十時 (1967) ... 陳文潔
    琴劍恩仇 (1967) ... 秦清玉
    星月爭輝 (1967) ... 姚潔英
    花月良宵 (1968)    
    狐俠 (1968) ... 姜文翠
    色不迷人人自迷 (1968)    
    春滿乾坤 (1968) ... 美珍
    桃李春風 (1969)    
    遺產伍億圓 (1970) ... 女店員司徒佩芳
    春火 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    鬼谷神女 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    來如風 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971) ... 胡艷
    鬼新娘 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    黑巷 (1972) ... 唐文琳
    夜生活的女人 (1973)    
    失身 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)