Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏平澳
Wei Ping-Ao  ♂





 
Filmography (1949-1993)
 
  副導演 (4 films)
    馬車夫之戀 (1956)    
    長風萬里 (1958)    
    山賊 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
  導演 (1 film)
    藝壇照妖鏡 (1977)    
  演員 (155 films)
    阿里山風雲 (1949)    
    原來如此 (1952)    
    風塵劫 (1953)    
    烽火麗人 (1953)    
    千金丈夫 (1954)    
    歧路 (1955)    
    梅崗春回 (1955)    
    馬車夫之戀 (1956) ... 佈拉特
    關山行 (1956)    
    錦繡前程 (1957)    
    夜盡天明 (1957)    
    長風萬里 (1958) ... 何庭桂
    歸來 (1958)    
    她們夢醒時 (1958)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    良心與罪惡 (1960)    
    音容劫 (1960)    
    虎妞 (1961)    
    兩相好 (1962) ... 陳奚亭
    阿丁大鬧歌舞團 (1962)    
    一萬四千個證人 (1962)    
    天字第一號 (1964)    
    山賊 (1966) ... 丁四寶
    毒玫瑰 (1966) ... 老四
    斷腸劍 (1967)    
    風流鐵漢 (1967) ... 錢崑
    七俠五義 (1967) ... 蔣平
    青春鼓王 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    怪俠 (1968) ... 沙如虎
    花月良宵 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968) ... 小白
    追魂鏢 (1968)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    相思河畔 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 金大少爺
    三笑 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    我不要離婚 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 吳三
    花心財神 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970) ... 張小山
    大財神 (1970)    
    六福茶樓 (1971)    
    鈔票與我 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    聾啞劍 (1971) ... 孫祿
    合氣道 (1972)    
    精武門 (1972) ... 胡恩翻譯
    風從哪裡來 (1972)    
    猛龍過江 (1972) ... 何泰
    偷情世界 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    春滿芭提雅 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    賊王 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    大蛟龍 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    水為財 (1974) ... 任來風
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    洞房花燭夜 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    鬼馬仙杜拉偷搶騙 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    黑鷹一號 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    最後的一吻 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    七情六慾 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    熱夜 (1976)    
    鬼馬世界 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    鬼嫁 (1976)    
    龍王三太子 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    金尼姑 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    夜半钟声心胆寒 (1977)    
    名門正派 (1977)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    臭頭小子 (1978)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    土包子打通關 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    橫沖直撞 (1980)    
    錢從那裡來? (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    阿財笑譚 (1981)    
    神檯貓 (1981)    
    雞蛋石頭碰 (1981)    
    天字第一號 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    三八親姆憨親家 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    大追擊 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    人蛇大戰 (1983)    
    國中十四章 (1983)    
    一支小雨傘 (1983)    
    五路財神大顯神通 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    金大班的最後一夜 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    血染風采 (1985)    
    浪女 (1985)    
    歡樂五福星 (1986)    
    老虎來了 (1986)    
    好小子II (1986)    
    槍下留人 (1987)    
    性宮淫花處處開 (1988)    
    唐朝禁宮酷刑 (1993)    
  編劇 (3 films)
    大財神 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    藝壇照妖鏡 (1977)