Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳曉東(2)
Chen Hsiao-Tung  ♂
 
Filmography (1995-2017)
 
  剪接 (25 films)
    流浪舞台 (1995)    
    飛天 (1996)    
    美麗在唱歌 (1997)    
    驚天動地 (1999)    
    二月十四 (2002)    
    十七歲的天空 (2004)    
    太極 戰士 (2005)    
    海巡尖兵 (2005)    
    單車上路 (2006)    
    風中的秘密 (2006)    
    九降風 (2008)    
    十加十 (2011)    
    寶米恰恰 (2012)    
    親愛的奶奶 (2012)    
    一首搖滾上月球 (2013)    
    華麗緣 (2013)    
    愛琳娜 (2014)    
    鐵獅玉玲瓏 (2014)    
    想飛 (2014)    
    傻瓜向錢衝 (2016)    
    進擊之路 (2016)    
    白蟻:慾望謎網 (2016)    
    阿莉芙 (2017)    
    分貝人生 (2017)    
    海闊天空 (2017)