Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張昭
Zhang Zhao  ♂

 
Filmography (1995-2018)
 
  製片 (9 films)
    花田囍事2010 (2010)    
    消失的子彈 (2012)    
    午夜火車 (2013)    
    回歸 (2014)    
    消失的兇手 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)    
    高跟鞋先生 (2016)    
    睡在我上鋪的兄弟 (2016)    
    吃吃的愛 (2017)    
  監製 (15 films)
    導火線 (2007)    
    家有喜事2009 (2009)    
    鬥牛 (2009)    
    夢遊 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    高舉•愛 (2012)    
    追凶 (2012)    
    八星報喜 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    同謀 (2013)    
    何以笙簫默 (2015)    
    九層妖塔 (2015)    
    長城 (2016)    
    盜墓筆記 (2016)    
    28歲未成年 (2016)    
  演員 (1 film)
    繡繡和她的男人 (1995) ... 娃娃
  策劃 (1 film)
    旋風九日 (2015)    
  出品人 (11 films)
    十二星座離奇事件 (2012)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    太平輪(上) (2014)    
    老男孩之猛龍過江 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    小時代4:鳴鑽時代 (2015)    
    從天兒降 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)    
    吃吃的愛 (2017)    
    影 (2018)    
  執行監製 (2 films)
    深海尋人 (2008)    
    全城戒備 (2010)