Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃子健
Wong Tsz-Kin
 
Filmography (2000-2010)
 
  對白剪輯 (32 films)
    新警察故事 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    救命 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    三岔口 (2005)    
    怪物 (2005)    
    反斗狂奔 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    野蠻秘笈 (2006)    
    地獄第19層 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    門徒 (2007)    
    心想事成 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    殺人犯 (2009)    
    矮仔多情 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    保持愛你 (2009)    
    美麗密令 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    線人 (2010)    
    囡囡 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    異空危情 (2010)    
  錄音 (1 film)
    金雞 (2002)    
  演員 (1 film)
    惑星軌跡 (2000) ... 學生
  對白錄音 (80 films)
    一碌蔗 (2002)    
    無間道 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    無間道II (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    無間道III (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    源來是愛 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    救命 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    餃子 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    神話 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    如果愛 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    提防老千 (2006)    
    傷城 (2006)    
    野蠻秘笈 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    反斗狂奔 (2006)    
    父子 (2006)    
    大丈夫2 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    小心眼 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    門徒 (2007)    
    綁架 (2007)    
    人在江湖 (2007)    
    心想事成 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    破事兒 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    明明 (2007)    
    校墓處 (2007)    
    雙子神偷 (2007)    
    蠍子 (2008)    
    阿飛 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    奪標 (2008)    
    葉問 (2008)    
    金錢帝國 (2009)    
    頭七 (2009)    
    保持愛你 (2009)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    矮仔多情 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    死神傻了 (2009)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    撕票風雲 (2010)    
    線人 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    囡囡 (2010)    
    異空危情 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    葉問2 (2010)