Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
闞家偉
Kam Ka-Wai
 
Filmography (2005-2018)
 
  副導演 (18 films)
    妻骨未寒 (2006)    
    葉問 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    意外 (2009)    
    撲克王 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    八星報喜 (2012)    
    赤裸戰士 (2012)    
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    超級經理人 (2013)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    搏擊奇緣 (2015)    
    赤道 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
  導演 (3 films)
    iGirl 夢情人 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
    大師兄 (2018)    
  場記 (4 films)
    怪物 (2005)    
    凶宅 (2005)    
    龍虎門 (2006)    
    導火線 (2007)