Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭堯(1)
Stephen So (2)  ♂
 
Filmography (1972-1989)
 
  導演 (7 films)
    殘缺雙雄 (1982)    
    咖啡女郎 (1984)    
    伴愛伴玩 (1986)    
    上班女郎 (1987)    
    情慾陷阱 (1987)    
    屋簷下的女人 (1987)    
    站壁的女人 (1988)    
  演員 (1 film)
    校園青春樂 (1989)    
  配樂 (4 films)
    烏龍教一 (1974)    
    紅粉游俠 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    失蹤人口 (1987)    
  策劃 (1 film)
    霹靂智多星 (1984)    
  編劇 (6 films)
    少林真英雄 (1982)    
    霹靂智多星 (1984)    
    咖啡女郎 (1984)    
    伴愛伴玩 (1986)    
    屋簷下的女人 (1987)    
    站壁的女人 (1988)    
  執行監製 (1 film)
    硬漢鐵拳 (1972)