Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳鵬振
Chan Pang-Chun

 
Filmography (1993-2017)
 
  監製 (3 films)
    花街柳巷 (2015)    
    四非 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
  製片 (1 film)
    盂蘭神功 (2014)    
  導演 (1 film)
    上身 (2015)    
  演員 (6 films)
    一九四九之劫後英雄傳 (1993) ... 呂良偉手下
    死亡監獄 (1994)    
    運財童子 (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    花街柳巷 (2015)    
    我老婆係明星 (2016) ... 假老公
  策劃 (16 films)
    塚愛 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    嚇死你! (2008)    
    關人7事 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    同門 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    愛情故事 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    童眼 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    高舉•愛 (2012)    
    追凶 (2012)    
    同謀 (2013)    
    決戰食神 (2017)    
  編劇 (4 films)
    通靈之六世古宅 (2015)    
    花街柳巷 (2015)    
    四非 (2015)    
    上身 (2015)