Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
虞慧
Yue Wai (1)  ♀
Aliases:  虞慧德





 
Filmography (1965-1973)
 
  演員 (20 films)
    大地兒女 (1965)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    黛綠年華 (1967) ... 朱麗麗
    儒俠 (1967) ... 絲絲
    玉面飛狐 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    浮雲遊子 (1970) ... 黎以仙
    鬼門關 (1970)    
    海外情歌 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    鐵羅漢 (1970) ... 康玉笙
    五枝紅杏 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    大地雙英 (1972) ... 鄭樂娜
    血愛 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    情變 (1972)    
    仇愛 (1973)    
    騙術奇中奇 (1973)