Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柯俊雄
Ko Chun-Hsiung  ♂





 
Filmography (1963-2014)
 
  監製 (2 films)
    千人斬 (1993)    
    最佳嫌疑人 (2014)    
  製片 (1 film)
    東西南北風 (1972)    
  導演 (6 films)
    大佬 (1974)    
    彩雲片片 (1975)    
    我的爺爺 (1982)    
    我的媽媽 (1983)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
    諸葛孔明 (1999)    
  演員 (225 films)
    流浪賣花姑娘 (1963)    
    義犬救子 (1963)    
    天字第一號 (1964) ... 周凌雲
    送君出帆 (1964)    
    野柳義魂情難忘 (1964)    
    一江春水向東流 (1965)    
    自君別後 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    情天玉女恨 (1965) ... 朱中明
    地獄新娘 (1965)    
    路邊草 (1965)    
    八卦山浴血記 (1965)    
    懷念的播音員 (1965) ... 朱中明
    啞女情深 (1965)    
    怪面夫人 (1965)    
    情報員白牡丹 (1966)    
    冰點 (1966)    
    諜網姊妹花 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    橋 (1966) ... 白希達
    深山林內 (1966)    
    地獄花 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    天字第一號 4:假鴛鴦 (1966)    
    大色藝妲 (1966)    
    神劍三兄妹 (1966)    
    貞節牌坊 (1966)    
    黑手套 (1966)    
    異母情淚 (1967)    
    諜海浴血戰 (1967)    
    春遲 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    恨你入骨 (1967)    
    尋夢園 (1967) ... 方靜之
    春歸何處 (1967)    
    壯志凌雲 (1967)    
    梨山春曉 (1967)    
    生命之歌 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    第六個夢 (1968)    
    今天不回家 (1969) ... 張博友人
    丈夫與我 (1969)    
    楊子江風雲 (1969) ... 李鐵生
    家在台北 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    吾愛吾妻 (1970)    
    春宵花弄月 (1970) ... 余偉成
    单身女郎 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    警告逃妻 (1970) ... 邱金貴
    當你離家時 (1970) ... 羅仲華
    母與女 (1971) ... 康榮宣
    五對佳偶 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    愛你一萬倍 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    愛情一二三 (1971) ... 1) 秦峰 3)王執夫
    歡天喜地 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    午夜留香 (1971)    
    難忘負心人 (1971)    
    我心碎了 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    江湖半把刀 (1971) ... 周向港
    太陽下 (1971)    
    四海一家 (1971)    
    妙極了 (1971) ... 雷蒙
    時來運轉 (1971) ... 林文雄
    最長的約會 (1971)    
    午夜女郎 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    發達之人 (1972) ... 嚴父
    心蘭的故事 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    飛來艷福 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    風從哪裡來 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    珠光寶氣 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    門當戶對 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    珮詩 (1972)    
    黑夜怪客 (1973)    
    天倫樂 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    負心的人續集 (1973)    
    雙鳳飛 (1973) ... 關亞儂
    卿本多情 (1973)    
    大鄉里 (1974) ... -
    不再有春天 (1974)    
    大三元 (1974)    
    我父我夫我子 (1974) ... 顧尚飛
    香港屋簷下 (1974) ... 郭老師
    英烈千秋 (1974)    
    大佬 (1974)    
    杯酒高歌 (1974)    
    彩雲片片 (1975)    
    邪魔 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    心魔 (1975)    
    陷阱 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    海韻 (1976) ... 江瀾
    星語 (1976)    
    梅花 (1976)    
    浪花 (1976) ... 賀俊之
    秋詩篇篇 (1977)    
    強渡關山 (1977)    
    昨日匆匆 (1977)    
    台北77 (1977)    
    日落北京城 (1977)    
    愛有明天 (1977) ... 范維治
    春風化雨 (1977)    
    台北66 (1977)    
    風雨朝陽 (1977)    
    戚繼光 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    楓林小雨 (1978) ... 廠長
    新西廂記 (1979)    
    香火 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    南海島血書 (1979)    
    秋蓮 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    林投姐 (1979)    
    源 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    怒犯天條 (1980)    
    綠色山莊 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    十九新娘七歲郎 (1980)    
    苦情草 (1980)    
    補破網 (1980)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    頂爺 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 周大同
    變色的女人 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    亡命黑名單 (1981)    
    人肉戰車 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    彈指神功 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    七武士 (1982)    
    黑色的婚禮 (1982)    
    Z字特攻隊 (1982)    
    動員令 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    我的爺爺 (1982)    
    獵頭 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    上海大享 (1983)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)    
    我的媽媽 (1983)    
    甲子玄機 (1983)    
    生命快車 (1984)    
    天天天藍 (1984)    
    孤戀花 (1985)    
    唐山過台灣 (1986)    
    忍者急殺令 (1986)    
    金門砲戰 (1986) ... 齊良臣
    我是中國人 (1986)    
    愛是做鬼也愛 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    不歸路 (1987)    
    忍者兵團 (1987)    
    起床號 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    烽火佳人 (1987) ... 謝晉元
    義本無言 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    報告班長 (1988) ... 柯立民
    喜寶 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    女衒 (1988)    
    龍發堂 (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    大陸行 (1988)    
    稻草人 (1988) ... 地主
    小小免當兵 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    奇蹟 (1989) ... 段一虎
    龍之爭霸 (1989)    
    報告班長2 (1989)    
    江湖最後一個大佬 (1990) ... 方叔
    過河小卒 (1990)    
    霹靂女嬌娃 (1990)    
    火燒島 (1990) ... 典獄長
    異域 (1990) ... 李國輝將軍
    大哥讓位 (1991)    
    五湖四海 (1992)    
    異域之未路英雄 (1993) ... 賀志堅
    野店 (1994)    
    流浪舞台 (1995)    
    那有一天不想你 (1995)    
    靈與慾 (1998)    
    1998之闖將 (1998)    
    諸葛孔明 (1999)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
    報告總司令 (2001)    
    彈.道 (2008) ... 龐天南
    最佳嫌疑人 (2014)    
  策劃 (1 film)
    火燒島 (1990)    
  出品人 (6 films)
    心蘭的故事 (1972)    
    大佬 (1974)    
    彩雲片片 (1975)    
    我的爺爺 (1982)    
    火燒島 (1990)    
    一代梟雄-曹操 (1999)