Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳超(1)
Chan Chiu (2)
 
Filmography (1951-1985)
 
  錄音 (27 films)
    風塵俠犬 (1953)    
    家家戶戶 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    父慈子孝 (1954)    
    母愛 (1954)    
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    騙婚 (1959)    
    王老虎搶親 (1960)    
    大少奶 (1964)    
    真假兇手 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    金面俠 (1967)    
    矇查查的愛情 (1967)    
    兇手尋兇 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    秋雨春心 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    半生牛馬 (1972)    
    群芳譜 (1972)    
    屈原 (1973)    
    怪客 (1979)    
    密殺令 (1980)    
    爵士駕到 (1985)    
  演員 (2 films)
    第二夫人 (1951)    
    節婦審貪官 (1960) ... 陳師爺