Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王獻齋
Wang Xian-Zhai  ♂




 
Filmography (1922-1941)
 
  演員 (36 films)
    張欣生 (1922)    
    孤兒救祖記 (1923)    
    誘婚 (1924)    
    玉梨魂 (1924)    
    苦兒弱女 (1924)    
    小朋友 (1925)    
    可憐的閨女 (1925)    
    最後之良心 (1925)    
    早生貴子 (1926)    
    好男兒 (1926)    
    火燒紅蓮寺第二集 (1928)    
    火燒紅蓮寺 (1928)    
    火燒紅蓮寺第三集 (1928)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第七集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第六集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第八集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    如此天堂 (后集) (1931) ... 黎守義律師
    如此天堂(前集) (1931) ... 黎守義律師
    狂流 (1933)    
    脂粉市場 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 王惠壽
    落花時節 (1935)    
    海棠紅 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    夢里乾坤 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    古塔奇案 (1937)    
    社會之花 (1937)    
    明末遺恨 (1939)    
    家 (1941)    
    銀槍盜 (1941)