Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小燕飛
Siu Yin-Fei  ♀
Aliases:  馮燕萍





 
Filmography (1936-1961)
 
  監製 (1 film)
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
  演員 (112 films)
    血酒金錢 (1936)    
    七姊妹 (1937)    
    金屋十二釵 (1937) ... 五娘
    夜明珠 (1937)    
    金葉菊 (1938)    
    金屋十二釵續集 (1938) ... 五娘
    八百壯士 (1938) ... 陳桂蘭
    金葉菊續集 (1939)    
    掃把精 (1939) ... 掃把精
    狸貓換太子包公夜審郭槐 (1939) ... 承御
    好女十八嫁續集 (1939)    
    火燒石室 (1939) ... 凌貴仙
    七姐嫁八仙 (1939)    
    老婆奴 (1939)    
    雍正皇夜盜香妃 (1940) ... 尹妃
    乞兒皇帝 (1947)    
    百鳥朝凰 (1947) ... 紅伶
    儂本多情 (1947)    
    辣手蛇心 (1947) ... 廉燕香
    西廂記 (1947) ... 紅娘
    難測婦人心 (1947) ... 陸可卿
    何處是儂家 (1947) ... 夏萍
    明日又天涯 (1947)    
    地底迷宮 (1948)    
    十艷戀檀郎 (1948)    
    烽火漁村 (1948)    
    花月良宵 (1948)    
    雙飛蝴蝶夢 (1948)    
    衣冠禽獸 (1948)    
    吉人天相 (1948)    
    歸來燕 (1948) ... 黃麗芬
    太太萬歲 (1948) ... 第三者
    惜玉憐香 (1948) ... 黃玉香
    仙童玉女 (1948) ... 陳美玉
    富貴浮雲 (1948) ... 余鳳仙
    飛燕迎春 (1949)    
    飛燕迎春 (1949)    
    淒涼姊妹花 (1949) ... 周錦裳
    地獄金龜 (1949) ... 白露
    長使娥眉淚滿襟 (1949) ... 關梅芳
    大四喜 (1949) ... 鍾嫣萍
    滿江紅 (1949) ... 小玲
    血染斷腸碑 (1949) ... 張玉萍
    紅樓夢 (1949) ... 林黛玉
    血淚洗殘脂 (1950) ... 白娣
    花開蝶滿枝 (1950)    
    飄零二孤女 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    天涯歌女 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    新胡不歸 (1951) ... 馮慧茹
    零落斷腸花 (1951)    
    歌院香魂 (1951)    
    怨婦情歌 (1951)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951) ... 徐小芬
    皆大歡喜 (1951)    
    五姊妹 (1951)    
    別離人對奈何天 (1951)    
    秋墳 (1951) ... 胡素秋
    銀海春光 (1951) ... 陳淑芳
    十二金釵戲玉郎 (1951)    
    紅樓新夢 (1951)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    新姑嫂劫 (1952)    
    天賜黃金 (1952)    
    紅運媽姐 (1952) ... 女傭阿好
    契爺艷史 (1952) ... 女梁燕萍
    龍舟祥 (1952) ... 阿萍
    歌唱大鬧廣昌隆 (1952)    
    十奏嚴嵩 (1952)    
    歌唱碧容探監 (1952)    
    三個陳村種 (1952) ... 華珠
    歌女紅玫瑰 (1952)    
    錦繡前程 (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    孝感動天 (1952)    
    歌唱泣荊花 (1952)    
    孤寒財主闊少爺 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    銀燈照玉郎 (1952) ... 周玉娥
    小明星傳 (1952) ... 小明星-鄧曼薇
    歌王美眷 (1952)    
    兩個傻英雄 (1952)    
    玉梨魂 (1953)    
    雙雄鬥智 (1953) ... 夏幽蘭
    雪夜訪情憎 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    往事知多少 (1953)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    家 (1953)    
    客串夫人 (1953)    
    山長水遠 (1954) ... 趙月容/南施
    流水行雲 (1954)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    妙曲慰郎心 (1954)    
    午夜情殺案 (1954)    
    萍姬 (1954)    
    杜鵑魂 (1954) ... 杜鵑
    百變婦人心 (1954) ... 顧雲妃
    愛(下集) (1955) ... 李香薇
    愛(上集) (1955) ... 李香薇
    遺腹子(上集) (1956)    
    斬龍遇仙 (1956) ... 文彩鳳
    真假俏郎君 (1957)    
    蔡中興建洛陽橋 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 阿娥
    烽火佳人 (1958)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961) ... 黃玉芬
    小孤女 (1961)