Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚志遠
Tan Zhi-Yuan  ♂
 
Filmography (1926-1940)
 
  演員 (27 films)
    未婚妻 (1926)    
    好男兒 (1926)    
    白雲塔 (1928)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第六集 (1929)    
    自由之花 (1932)    
    滿江紅 (1933)    
    狂流 (1933)    
    女性的吶喊 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 鄰人
    姊妹花 (1934)    
    空谷蘭 (1934)    
    劫後桃花 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    船家女 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    新舊上海灘 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    女權 (1936)    
    夜會 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    四千金 (1937)    
    恐怖之夜 (1938)    
    亂世英雄 (1940)