Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃青雲
Wong Ching-Wan  ♀





 
Filmography (1965-1972)
 
  演員 (21 films)
    西廂記 (1965)    
    女兒國 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    虹 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    三笑 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    死角 (1969) ... 舞女
    燕娘 (1969) ... 謝金花
    慾燄狂流 (1969)    
    一池春水 (1970)    
    鳳飛飛 (1971)    
    黑靈官 (1972)    
    仙女下凡 (1972)