Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓江(1)
Han Chiang (1)  ♂





 
Filmography (1967-1984)
 
  副導演 (1 film)
    南拳王 (1984)    
  製片 (1 film)
    六六大順 (1974)    
  演員 (116 films)
    苔痕 (1967) ... 林中南
    秦雪梅 (1967)    
    玉女相思 (1967) ... 鬼頭江
    路 (1967)    
    落花時節 (1968)    
    天下第一劍 (1968) ... 柳長風
    女鏢師 (1968)    
    狼與天使 (1968) ... 張守仁
    明日又天涯 (1969) ... 祝菁父
    謎俠 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    黑風嶺 (1969) ... 海廣泰
    神威寶刀 (1969)    
    大遊俠 (1970)    
    風流表哥俏表妹 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    包公遊地府 (1970) ... 縣太爺
    草上飛 (1970) ... 韓宗泰
    鬼見愁 (1970) ... 萬無及
    神傘奇俠 (1970)    
    金劍 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    重慶一號 (1970) ... 莊組長 - 重慶五號
    魏徵斬龍 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    時來運轉 (1971) ... 周阿根
    四海一家 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    劍 (1971)    
    江湖半把刀 (1971) ... 老師父
    豪俠霍元甲 (1971) ... 農二爺
    騙術大王 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    我永遠是你的 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    搏命 (1971)    
    三十六劍手 (1971) ... 悟非
    六福茶樓 (1971)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    傻大姐 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    喜從天上來 (1972)    
    好夢連床 (1972)    
    漢駝 (1972)    
    血豹 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    七怒漢 (1973)    
    大殺三方 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    強中手 (1973)    
    除暴 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    剋星 (1973)    
    牛家大院 (1974)    
    六六大順 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    大佬 (1974)    
    硬漢命一條 (1974)    
    翦翦風 (1974)    
    半山飄雨半山晴 (1974)    
    青青草原上 (1974)    
    北京人 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    黑鷹一號 (1975)    
    片片情 (1975)    
    閃電騎士 (1975)    
    長青樹 (1975)    
    夢之湖 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    在水一方 (1975) ... 朱詩卉的爸爸•朱自謙
    地藏王 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    愛的迷藏 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 縣官
    彩雲在飛躍 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    愛情大進擊 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    霧茫茫 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    六朝怪談 (1979)    
    情網 (1980) ... 倪永成
    千王鬥千后 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    天下第一 (1983)    
  出品人 (1 film)
    君子好求 (1976)