Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王征信
Wang Zheng-Xin  ♂
Aliases:  王徵信

 
Filmography (1927-1937)
 
  演員 (27 films)
    王氏四俠 (1927)    
    兩劍客 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    如此天堂(前集) (1931) ... 舞塲經理
    誰是英雄 (1931)    
    失戀 (1932)    
    滿江紅 (1933)    
    鹽潮 (1933)    
    春蠶 (1933)    
    香草美人 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 徐莉男友
    空谷蘭 (1934)    
    美人心 (1934)    
    劫後桃花 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    桃李爭艷 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    女權 (1936)    
    古塔奇案 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    夜奔 (1937)