Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝雲卿
Xie Yun-Qing  ♂

 
Filmography (1926-1937)
 
  演員 (26 films)
    殖邊外史 (1926)    
    兒孫福 (1926)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    自由之花 (1932)    
    滿江紅 (1933)    
    重婚 (1934)    
    華山艷史 (1934)    
    路柳牆花 (1934)    
    美人心 (1934)    
    夜來香 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    人倫 (1935)    
    小玲子 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    春之花 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    四千金 (1937)    
    古塔奇案 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    社會之花 (1937)