Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林鐵成
Lam Tit-Ching  ♂





 
Filmography (1974-1989)
 
  演員 (66 films)
    太平山下 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    騙財騙色 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    喝采 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    武館 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    蠱 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    煲車 (1981)    
    沖宵樓 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    搏盡 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    細圈仔 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    花煞 (1982)    
    魔界 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    雞同鴨講 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    伴我闖天涯 (1989)