Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬海倫
Helen Ma Hoi-Lun  ♀





 
Filmography (1965-2015)
 
  演員 (43 films)
    江湖奇俠 (1965) ... 法普姘婦
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    七俠五義 (1967) ... 龐妃
    鐵觀音 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 蜈蚣精
    明日之歌 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    獵人 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 包金花
    聾啞劍 (1971) ... 聾啞劍
    縱橫天下 (1972) ... 完顏長青
    馬路小英雄 (1973)    
    無情街 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    死亡挑戰 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    傾城之戀 (1984) ... 徐太太
    上海之夜 (1984)    
    香港舞男 (1990)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992) ... 獨臂神尼
    新碧血劍 (1993) ... 歸二娘
    馬路天使 (1993)    
    熾熱情緣 (1994)    
    九龍皇后 (2000)    
    一屋兩火 (2003)    
    十月初五的月光 (2015)