Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯怡
Kathy Yuen Ka-Yee  ♀
Aliases:  袁家怡





 
Filmography (2007-2018)
 
  演員 (18 films)
    戲王之王 (2007) ... 小曼
    內衣少女 (2008) ... Celine
    惡男事件 (2008) ... 美芝
    新宿事件 (2009) ... 靜子
    抱抱俏佳人 (2010) ... Vivian
    翡翠明珠 (2010) ... 婉公主
    紮職 (2012) ... 阿怡
    天生愛情狂 (2012)    
    哭喪女 (2013)    
    第一次不是你 (2013)    
    我們停戰吧 (2015)    
    靈魂相認 (2015)    
    3條友飲醉走 (2016)    
    失心者 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    29+1 (2017)    
    某日某月 (2018)