Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李允中
Lee Wan-Chung  ♂





 
Filmography (1954-1982)
 
  演員 (193 films)
    碧血黃花 (1954)    
    海角芳魂 (1954) ... 戚經理
    傳統 (1955) ... 李大發
    女海盜寶藏 (1956)    
    花落又逢君 (1956)    
    驚魂記 (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    青山翠谷 (1956) ... 李慶壽
    你是我的靈魂 (1957)    
    野火 (1957) ... 宋父
    半下流社會 (1957)    
    金蓮花 (1957) ... 十老爺
    無頭案 (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    神秘美人 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    春色無邊 (1957) ... 林光祖
    四千金 (1957)    
    天涯歌女 (1957)    
    擦鞋童 (1958) ... 林喬
    給我一個吻 (1958) ... 梁經理
    風流冤家 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    花迎春 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    殺人的情書 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    殭屍復仇 (1959) ... 師爺
    千金小姐 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    星島芳蹤 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    慾網 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    情深似海 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    曉風殘月 (1960) ... 鍾探長
    狂戀 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    春潮 (1960) ... 茶房
    第二吻 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960) ... 黃柏年
    江水東流 (1960) ... 張金發
    儂本多情 (1961)    
    南北姻緣 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    我是殺人犯 (1961)    
    不了情 (1961) ... 孫鏡生
    隔牆艷史 (1961) ... 熊震
    白蛇傳 (1962)    
    有口難言 (1962) ... 老李
    花團錦簇 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    第二春 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... 沙濤
    女人與小偷 (1963)    
    大馬戲團 (1964) ... 曼娜父
    都市狂想曲 (1964) ... 錢經理
    天字第一號 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    妲己 (1964) ... 箕子
    魚美人 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965) ... 法遠
    糊塗女偵探 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    江湖奇俠 (1965) ... 張遠
    大醉俠 (1966) ... 笑面虎祖幹
    藍與黑(下) (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    空谷蘭 (1966) ... 范公使
    文素臣 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 頭陀
    血痕鏡 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    鐵膽恩仇 (1967) ... 石天雄
    斷腸劍 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    盜劍 (1967) ... 義親王
    奪魂鈴 (1968) ... 陶公權
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 田大魁
    窗外情 (1968) ... 胡子杰
    神刀 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    雁翎刀 (1968)    
    冬戀 (1968) ... 陳彼得
    拜倒石榴裙 (1968) ... 周通明
    快劍 (1969) ... 蓋天豪
    桃李春風 (1969)    
    楓林渡 (1969) ... 川中三老
    殺氣嚴霜 (1969) ... 黃山
    神經刀 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    我不要離婚 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    馬家溝 (1970) ... 楊屏
    你的心裡沒有我 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    冰谷魔女 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    昨天今天明天 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    無名英雄 (1971) ... 參謀長
    龍虎會風雲 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    迷你老爺車 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    大決鬥 (1971)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    風月奇譚 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    鬼話 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    群英會 (1972)    
    龍虎征西 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    浪 (1973)    
    心有點點愁 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 本夫
    北地胭脂 (1973) ... 馮雲龍
    一嬌二俏三更妙 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    除霸 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 李達
    女魔 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    破戒 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    問你怕未 (1978)    
    花非花 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    我歌我泣 (1979)    
    小城故事 (1980) ... 藝品店的周老闆
    玉釵盟 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    月異星邪 (1981)    
    天字第一號 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    三角習題 (1982)