Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鷺芬
Lu Fen  ♀



 
Filmography (1952-1964)
 
  演員 (27 films)
    陳靖姑臨水平妖(上集) (1952)    
    新陳三五娘 (1952) ... 五娘
    陳靖姑臨水平妖(下集) (1952)    
    梁山伯祝英台 (1952)    
    洛陽橋 (1952)    
    種菜姑娘 (1954)    
    陳三五娘 (1954)    
    恩情深似海 (1954)    
    難測婦人心 (1954)    
    牛郎織女 (1955)    
    梁山伯祝英台 (1955)    
    王老虎搶親 (1956)    
    火燒百花台 (1956) ... 李文俊
    包公夜審郭槐 (1956)    
    包公夜審郭槐 (1956)    
    黛玉歸天 (1956)    
    紅樓夢 (1956)    
    空箱奇緣 (1957)    
    望春風 (1957)    
    亂點鴛鴦譜 (1957)    
    天仙送子 (1958)    
    番婆弄 (1958)    
    繡鞋記 (1958)    
    王三福火燒樓 (1959)    
    楊乃武與小白菜 (1959)    
    十字街頭 (1959)    
    水蛙記 (1964)