Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文石凌
William Wen Shi-Ling  ♂
Aliases:  石凌
 
Filmography (1953-1978)
 
  片頭設計 (1 film)
    花團錦簇 (1963)    
  導演 (11 films)
    黑風嶺 (1969)    
    四武士 (1969)    
    鷹爪手 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    浪子之歌 (1971)    
    黑色星期五 (1973)    
    愛的小屋 (1974)    
    熱浪 (1975)    
    不一樣的愛 (1976)    
    夕陽浪花愛 (1977)    
    你追他也追 (1978)    
  場記 (2 films)
    飛虎將軍 (1956)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
  服裝 (1 film)
    花團錦簇 (1963)    
  出品人 (1 film)
    愛的小屋 (1974)    
  副導演 (13 films)
    慾網 (1959)    
    皆大歡喜 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    不了情 (1961)    
    花團錦簇 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    明日之歌 (1967)    
    血痕鏡 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
  演員 (11 films)
    怨女情癡 (1953) ... 律師
    鄭成功 (1954) ... 鄭彩
    飛虎將軍 (1956) ... 王考試官
    春色無邊 (1957) ... 副導演
    酒色財氣 (1957)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    丈夫的情人 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 馬經理
    江水東流 (1960) ... 永芳男友
    桃李爭春 (1962)    
    血痕鏡 (1967)    
  編劇 (1 film)
    馬家溝 (1970)