Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂玉來
Lu Yu-Lai  ♂
Aliases:  呂聿來




 
Filmography (2005-2016)
 
  演員 (19 films)
    孔雀 (2005) ... 弟弟
    馬背上的法庭 (2006)    
    紅色康拜因 (2007)    
    海上夢境 (2008)    
    牛郎織女 (2008)    
    時尚先生 (2008)    
    無聲風鈴 (2009)    
    東風破 (2010) ... 年青林山
    這堙A那 (2011)    
    王的盛宴 (2012) ... 子嬰
    有種 (2013)    
    水印街 (2013)    
    王牌 (2014) ... 小肖
    美好2014 (2014)    
    怒放之青春再見 (2014)    
    怪談 (2015)    
    墓穴迷城 (2015)    
    大漠青春 (2016)    
    泰國妖醫 (2016) ... 沙青