Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李司祺
Louise Lee Si-Kei  ♀
Aliases:  李司棋





 
Filmography (1969-2008)
 
  演員 (33 films)
    飛男飛女 (1969) ... 華麗莎
    四鳳求凰 (1969)    
    瓊花仙子 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    最長的約會 (1971)    
    重逢 (1971) ... 藍千蕙
    黑名單 (1972) ... 莊憶美
    難忘初戀情人 (1972)    
    大鄉里 (1974) ... -
    唐山猛虎 (1974)    
    太平山下 (1974) ... -
    逼虎跳牆 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    彩宏焦焦 (1975)    
    大家樂 (1975)    
    下流社會 (1976) ... 莫淑英
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    大躍進 (1978)    
    愛情麥芽糖 (1984)    
    祝福 (1990)    
    新半斤八兩 (1990) ... 李司棋
    愛的世界 (1990)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    群星會 (1992) ... 易蓉蓉
    清官難審 (1994) ... 小畢之母
    愛的種籽 (1994) ... 王母
    九絞龍的謊言 (1995) ... Shirely 母
    虎度門 (1996)    
    大丈夫2 (2006) ... 陳修女
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    十分鍾情 (2008)