Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江彬
Chiang Pin  ♂





 
Filmography (1963-1981)
 
  監製 (1 film)
    玩命 (1975)    
  導演 (1 film)
    玩命 (1975)    
  演員 (76 films)
    難忘的人 (1963)    
    劊子手 (1968)    
    謎俠 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    大情人 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    金劍 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    草上飛 (1970) ... 流浪客
    蚌仙 (1970)    
    鬼見愁 (1970) ... 關劍
    鬼狐外傳 (1970)    
    活閻王 (1971)    
    萬里雄風 (1971) ... 魏如風
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    太太我錯了 (1971)    
    四海一家 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    劍 (1971)    
    搏命 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    龍形八劍 (1971) ... 華力群
    門當戶對 (1972)    
    何日再吻君 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    漢駝 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    血豹 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    夢醒不了情 (1972)    
    怒火 (1973)    
    小淘氣 (1973)    
    除暴 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    大通緝令 (1974)    
    女朋友 (1974) ... 徐克偉
    鬼使神差 (1974)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    長情萬縷 (1974)    
    愛情集中營 (1974) ... (客串)
    南俠展昭 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    玩命 (1975)    
    愛在心 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    未曾留下地止 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    海誓山盟 (1976)    
    今夜你和我 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    老虎崖 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977) ... 李有幹
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    徵婚 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    桃花戀 (1979)    
    金盞花 (1980)    
    傳奇人物 (1981)