Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉逸芳
Yip Yat-Fong
Aliases:  易方
 
Filmography (1948-1974)
 
  編劇 (25 films)
    626間諜網 (1948)    
    紅粉盜 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    小月亮 (1959)    
    迷魂阱 (1961)    
    詌言蜜語 (1962)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    皇帝出京 (1965)    
    審妻 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    功夫小子 (1972)    
    黑店 (1972)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)