Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林贊庭
Lin Tsan-Ting  ♂

 
Filmography (1958-1990)
 
  攝影 (83 films)
    黃昏再會 (1958)    
    無你我會死 (1961)    
    荒江女俠方玉琴 (1962)    
    礦山風雲兒 (1962)    
    三元相思曲 (1964)    
    孤女凌波 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    天字第一號 (1964)    
    新婚大血案 (1965)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    台北街頭 (1965)    
    霧夜的燈塔 (1965)    
    哀愁的火車站 (1965)    
    菟絲花 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    後街人生 (1966)    
    花落誰家 (1966)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    一代劍王 (1968)    
    絕代鏢王 (1969)    
    今天不回家 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    再見阿郎 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    大情人 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    硬碰硬 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    忍 (1972)    
    仇 (1972)    
    兩個醜陋的男人 (1973)    
    浪 (1973)    
    一家人 (1973)    
    愛的天地 (1973)    
    女朋友 (1974)    
    十七十七十八 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    純純的愛 (1974)    
    雲河 (1974)    
    咆哮山林 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    煙雨 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    楓葉情 (1976)    
    秋歌 (1976)    
    秋纏 (1976)    
    梅花 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    真真的愛 (1977)    
    青色山脈 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    愛情大進擊 (1977)    
    人在天涯 (1977)    
    異鄉夢 (1977)    
    情竇初開 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    戀愛反斗星 (1980)    
    皇天后土 (1981)    
    人肉戰車 (1982)    
    百分滿點 (1982)    
    電梯 (1983)    
    鄉土的呼喚 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    油麻菜籽 (1983)    
    上海之夜 (1984)    
    兩隻老虎 (1984)    
    安安 (1984)    
    孤戀花 (1985)    
    校園檔案 (1985)    
    失蹤人口 (1987)    
    惜別海岸 (1987)    
    隔壁班的男生 (1988)    
    天下第一班 (1989)    
    花心撞到鬼 (1990)