Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳清渠
Chen Ching-Chu
 
Filmography (1962-1994)
 
  攝影 (46 films)
    恨你入骨 (1967)    
    塗, 塗, 塗 (1967)    
    莊子試妻 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    金葉子 (1970)    
    三十六殺手 (1971)    
    追擊 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    精武門 (1972)    
    冷面虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    大千世界 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    風雨雙流星 (1976)    
    下流社會 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    落花流水春去也 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    新濟公活佛 (1982)    
    女子學校 (1982)    
    我的兒子彬彬 (1983)    
    在室男 (1984)    
    糊塗妙賊小神偷 (1986)    
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    好小子II (1986)    
    黃花閨男 (1986)    
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    情人的情人 (1994)    
  配樂 (1 film)
    聖劍風雲 (1977)    
  燈光 (3 films)
    金銀天狗 (1962)    
    等你一年過一年 (1963)    
    鹽田區長 (1964)