Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁清溪
Yung Ching-Kai

 
Filmography (1970-2000)
 
  配樂 (35 films)
    喜怒哀樂 (1970)    
    母與女 (1971)    
    燕飛翔 (1974)    
    女記者 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    門裡門外 (1975)    
    我在戀愛 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    浪花 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    十三女尼 (1977)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977)    
    嗨親愛的 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    噴射式的愛情 (1977)    
    情深愛更深 (1977)    
    強渡關山 (1977)    
    跳躍的愛情 (1977)    
    細雨敲我當 (1977)    
    爆炸的愛情 (1978)    
    願者上釣 (1978)    
    焦情莣地有情天 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    美麗與哀愁 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    一溪流水 (1980)    
    愛的小草 (1980)    
    小城故事 (1980)    
    源 (1980)    
    無情荒地有情天 (1981)    
    沙河悲歌 (2000)