Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧嘉輝
Joseph Koo Ka-Fai  ♂
Aliases:  顧嘉煇,  顧家輝




 
Filmography (1958-1994)
 
  監製 (1 film)
    快拳怪招 (1978)    
  演員 (3 films)
    雙星伴月 (1975)    
    天才與白痴 (1975) ... 軍火專家阿輝
    開心鬼撞鬼 (1986) ... 顧家仁
  配樂 (166 films)
    美人春夢 (1958)    
    花團錦簇 (1963)    
    蘭閨四鳳 (1963)    
    血手印 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    黃金難買美人心 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    情人的眼淚 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    波斯貓 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    北極風情畫 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    嘉嘉 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    試情記 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    紅燈綠燈 (1969)    
    青春戀 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    劍女幽魂 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    財色驚魂 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    氫彈大勒索 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    歌后奇遇記 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    猛龍過江 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    火戀 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    精武門 (1972)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    明日天涯 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    黃面老虎 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    朋友 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    蛇魔女 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    心魔 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    十三不搭 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    同居 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    帝女花 (1976)    
    少林門 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    北少林 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    未了緣 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    你係得既 (1976)    
    第二道彩虹 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    大男人 (1977)    
    幽蘭在雨中 (1977)    
    片片楓葉片片情 (1977)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    蝶變 (1979)    
    家法 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    名劍 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    凶榜 (1981)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    人嚇人 (1982)    
    鼓手 (1983)    
    山T老夫子 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    失婚老豆 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    木棉袈裟 (1985)    
    英雄本色 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    奪命佳人 (1987)    
    海市蜃樓 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    過埠新娘 (1988)    
    壯志雄心 (1989)    
    秦俑 (1989)    
    警察也移民 (1989)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    怪俠一枝梅 (1994)    
  出品人 (2 films)
    窗外 (1973)    
    女記者 (1974)