Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳慧樓
Chan Wai-Lau  ♂
Aliases:  陳惠樓





 
Filmography (1969-1995)
 
  動作設計 (1 film)
    秋決 (1972)    
  演員 (111 films)
    龍城十日 (1969) ... 窩里
    愛神 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    金葉子 (1970)    
    烈火 (1970)    
    飛龍山 (1971) ... 燕麥翎
    冷面殺手 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    刺蠻王 (1971) ... 范通
    女拳師 (1972) ... 陳天拔
    爬山虎 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    秋決 (1972) ... 窃盜
    義膽 (1973)    
    猛龍追踪 (1973)    
    強中手 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    鬼面人 (1973) ... 鄧力士
    惡霸 (1973)    
    除暴 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    馬哥波羅 (1975) ... 雲娷
    龍門風雲 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    中國真功夫 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    八道樓子 (1976) ... 何鴻發叔父
    日落紫禁城 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    包青天 (1976)    
    日月童子 (1976) ... 莊峰
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    飄香劍雨 (1977) ... 北盜
    旋風十八騎 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    南王北丐 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    山中傳奇 (1979) ... 楊老道
    鐵拳 (1979)    
    離別鈞 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    幽靈武土 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    丹尼爾的故事 (1980)    
    歡喜冤家 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    假如我是真的 (1981)    
    英雄對英雄 (1981) ... 獨孤美
    黑鷹的古刀 (1981)    
    錯體情 (1981)    
    苦戀 (1982)    
    龍頭老大 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    女賊 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    天下第一 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    霹靂戰士 (1983)    
    誘惑 (1983)    
    策馬入林 (1984)    
    大輪迴 (1984)    
    老莫的第二個春天 (1984)    
    背影 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    好小子 (1986)    
    好小子II (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    American Commando 3: Savage Temptation (1987)    
    阿嬰 (1990)    
    陰陽路 (1990)    
    劍奴 (1993)    
    蠟筆小小生 (1995)