Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝少卿
Xie Shao-Qing
 
Filmography (1950-1959)
 
  副導演 (1 film)
    血洒情花 (1959)    
  場記 (4 films)
    一板之隔 (1952)    
    江湖兒女 (1952)    
    此恨綿綿 (1952)    
    霧夜情殺案 (1954)    
  演員 (10 films)
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 祝兄
    一板之隔 (1952) ... 職員乙
    女人世界 (1952) ... 譚輝
    新娘萬歲 (1952) ... 護士乙
    一板之隔 (1952) ... 職員乙
    江湖兒女 (1952) ... 舞客
    丈夫日記 (1953) ... 李伯平
    中秋月 (1953) ... 老陸
    濟公傳 (1954)    
    流鶯曲 (1954) ... 羅棉
  服裝 (1 film)
    說謊世界 (1950)