Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
易原
Yi Yuan  ♂





 
Filmography (1958-1996)
 
  演員 (190 films)
    玫瑰戀 (1958)    
    慈母淚 (1958)    
    紗蓉 (1958)    
    紅鞋 (1959)    
    真珠夫人 (1959)    
    思相枝 (1962)    
    吻一下 (1963)    
    西門町男兒 (1963)    
    愁風愁雨割心腸 (1963)    
    金色夜叉 (1963)    
    可愛的人 (1964)    
    有語無地講 (1964)    
    無期徒刑 (1964)    
    情天玉女恨 (1965) ... 趙七張
    台北街頭 (1965)    
    胭脂虎 (1965)    
    六個嫌疑犯 (1965)    
    懷念的播音員 (1965) ... 趙七張
    送君心綿綿 (1965)    
    浪子回頭 (1965)    
    故乡联络船 (1965)    
    再會啦心愛的人 (1965)    
    媽媽三個半 (1966)    
    大劍客 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    黃昏的太陽 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    金蝴蝶 (1966)    
    浪子的眼淚 (1966)    
    怪影淚痕 (1966)    
    黑手套 (1966)    
    銀翼大決鬥 (1966) ... 楊
    三劍王 (1967) ... 蜈蚣劍客
    天龍酒店 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    女醉俠 (1967)    
    包君滿意 (1967)    
    獨臂客 (1968)    
    狂俠 (1968) ... 巫良
    三鳳震武林 (1968)    
    女人的妙計 (1968)    
    血戰八大盜 (1968) ... 易大鵬
    劍魔 (1968) ... 燕玉玻
    神鏢 (1968)    
    金刀怪客 (1968)    
    劍王之王 (1969)    
    女飛俠 (1969) ... 賊首羅大龍
    響尾追魂鞭 (1969)    
    劍王子 (1969) ... 馬大器
    旋風劍客 (1969)    
    絕代鏢王 (1969) ... 刁威
    盲女勾魂劍 (1970)    
    金劍 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    鬼見愁 (1970) ... 肇慕天
    草上飛 (1970)    
    血手觀音 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970) ... 肇慕天
    頭條好漢 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    四海一家 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    拳王之王 (1972) ... 岡平
    義氣傳義氣 (1972)    
    中國人 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    女性的復仇 (1972)    
    惡報 (1972)    
    漢駝 (1972)    
    屠虎嶺 (1972) ... 巴人鐸
    霸王拳 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    擂台 (1972)    
    血豹 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    飛來艷福 (1972)    
    大盜 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    神秘女郎白如霜 (1973)    
    義膽 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    豪客 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    猛龍追踪 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    黑路 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    擒兇 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    出租左手的人 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    北京人 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    蛇女奇聞 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    包青天 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    愛的旅途 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    天涯未歸人 (1978)    
    成功嶺上 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    廖添丁 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    香火 (1979)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    鄭元和與李亞仙 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    Z字特攻隊 (1982)    
    心事啥人知 (1982)    
    少林與忍者 (1983)    
    鄉土的呼喚 (1983)    
    霹靂戰士 (1983)    
    陳益興老師 (1983)    
    中國法術 (1983)    
    朋友兄弟 (1984)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    孤戀花 (1985)    
    忍者兵團 (1987)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    第二死罪 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    玄女幽魂 (1990)    
    赤裸女煞星 (1996)