Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯蘭花
Tang Lan-Hua  ♀





 
Filmography (1969-1988)
 
  演員 (45 films)
    我還是永遠愛?你 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    水長流 (1970)    
    苦情花 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    五對佳偶 (1971)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    難忘負心人 (1971)    
    太太我錯了 (1971)    
    門當戶對 (1972)    
    夢醒不了情 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    珠光寶氣 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    好女十八變 (1973)    
    負心的人續集 (1973)    
    雙鳳飛 (1973) ... 江如冰
    雨中行 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    一家人 (1973)    
    桂芬 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
    愛情集中營 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    大三元 (1974)    
    雪花片片 (1974)    
    星星星 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    愛在心 (1975)    
    最後的一吻 (1975)    
    無奇不有 (1975) ... 趙美艷
    女兵日記 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    為君愁 (1978)    
    中國女兵 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    半夜人 (1981)    
    第一次 (1983)    
    馬後砲 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    闖將 (1988)