Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣愛民
Cheung Oi-Man
 
Filmography (1936-1957)
 
  製片 (1 film)
    陳宮罵曹 (1957)    
  監製 (1 film)
    百鳥朝凰 (1947)    
  導演 (19 films)
    春花秋月 (1937)    
    戰士情花 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    風流債 (1938)    
    風流財主 (1938)    
    梅開二度 (1939)    
    香江花月夜 (1939)    
    江上琵琶 (1941)    
    前路光榮 (1941)    
    倒亂乾坤 (1941)    
    百鳥朝凰 (1947)    
    飛金剛大戰牛魔王 (1948)    
    烏龍王 (1949)    
    夢裡西施 (1949)    
    龍虎渡姜公 (1950)    
    大擺烏龍陣 (1950)    
    大獨裁者 (1950)    
    義犬救美 (1953)    
    新馬仔瓜棚遇鬼 (1955)    
  編劇 (18 films)
    梨花落 (1936)    
    春花秋月 (1937)    
    委曲娥眉 (1937)    
    時勢造英雄 (1937)    
    花開富貴 (1937)    
    風流財主 (1938)    
    戰士情花 (1938)    
    風流債 (1938)    
    梅開二度 (1939)    
    香江花月夜 (1939)    
    江上琵琶 (1941)    
    前路光榮 (1941)    
    百鳥朝凰 (1947)    
    飛金剛大戰牛魔王 (1948)    
    夢裡西施 (1949)    
    大擺烏龍陣 (1950)    
    義犬救美 (1953)    
    陳宮罵曹 (1957)