Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭南宏
Joseph Kuo Nan-Hong  ♂
Aliases:  江冰涵




 
Filmography (1958-1995)
 
  製片 (7 films)
    劍王子 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    草上飛 (1970)    
    劍女幽魂 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    殺人蜂 (1986)    
    殺姦O娘 (1995)    
  導演 (75 films)
    古城恨 (1958)    
    鬼湖 (1958)    
    男之罪(續集) (1959)    
    男之罪 (1959)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    台北之夜 (1962)    
    女王蜂 (1962)    
    喋血夜總會 (1963)    
    流浪賣花姑娘 (1963)    
    天邊海角 (1963)    
    台北之星 (1963)    
    妻在何處 (1963)    
    矮仔財娶妻 (1964)    
    龍虎旋風兒 (1964)    
    請君保重 (1964)    
    靈肉之道 (1965)    
    英雄難過美人關 (1965)    
    情天玉女恨 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    零下三點 (1965)    
    只愛妳一人 (1965)    
    吹牛大王 (1965)    
    懷念的播音員 (1965)    
    諜血夜總會 (1966)    
    明月幾時圓 (1967)    
    一代劍王 (1968)    
    鹽女 (1968)    
    劍王子 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    鬼見愁 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    一代歌王 (1970)    
    鬼門太極 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    童子功 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    中國鐵人 (1973)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    春花秋月 (1974)    
    陣陣春風 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    男猛 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    三聲無奈 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    師父出馬 (1979)    
    武當二十八奇 (1980)    
    追魂劍 (1980)    
    冬梅 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    陳益興老師 (1983)    
    大陸行 (1988)    
    男歡女愛 (1993)    
  策劃 (2 films)
    盲女勾魂劍 (1970)    
    一代歌王 (1970)    
  出品人 (4 films)
    冬梅 (1980)    
    天外天小子 (1988)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    天使特警 (1991)    
  監製 (42 films)
    台北之夜 (1962)    
    台北之星 (1963)    
    請君保重 (1964)    
    懷念的播音員 (1965)    
    吹牛大王 (1965)    
    情天玉女恨 (1965)    
    一代歌王 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    中國鐵人 (1973)    
    陣陣春風 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    春花秋月 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    雙馬連環 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    師父出馬 (1979)    
    三聲無奈 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    武當二十八奇 (1980)    
    冬梅 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    陳益興老師 (1983)    
    猛鬼佳人 (1988)    
  故事 (18 films)
    鹽女 (1968)    
    劍王之王 (1969)    
    一代歌王 (1970)    
    鬼門太極 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    黑手金剛 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    八大門派 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    五爪十八翻 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    追魂劍 (1980)    
    桃色香居 (1992)    
    五月櫻唇 (1992)    
  執行導演 (1 film)
    深情比酒濃 (1967)    
  編劇 (49 films)
    古城恨 (1958)    
    魂斷西子灣 (1958)    
    鬼湖 (1958)    
    相思記 (1959)    
    男之罪 (1959)    
    男之罪(續集) (1959)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    女王蜂 (1962)    
    台北之夜 (1962)    
    流浪賣花姑娘 (1963)    
    天邊海角 (1963)    
    台北之星 (1963)    
    妻在何處 (1963)    
    請君保重 (1964)    
    矮仔財娶妻 (1964)    
    懷念的播音員 (1965)    
    吹牛大王 (1965)    
    靈肉之道 (1965)    
    情天玉女恨 (1965)    
    颱風雨彼日 (1967)    
    鬼見愁 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    一代歌王 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    中國鐵人 (1973)    
    大車伕 (1974)    
    陣陣春風 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    春花秋月 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    雙馬連環 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    三聲無奈 (1979)    
    冬梅 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    陳益興老師 (1983)    
    大陸行 (1988)    
    桃色香居 (1992)