Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
雲翔
Scud  ♂
Aliases:  鄭雲翔
 
Filmography (2008-2017)
 
  監製 (5 films)
    無野之城 (2008)    
    永久居留 (2009)    
    安非他命 (2010)    
    衕流合烏 (2016)    
    三十兒立 (2017)    
  導演 (6 films)
    無野之城 (2008)    
    永久居留 (2009)    
    安非他命 (2010)    
    愛很爛 (2011)    
    衕流合烏 (2016)    
    三十兒立 (2017)    
  演員 (3 films)
    無野之城 (2008) ... 球隊隊員
    永久居留 (2009) ... 同性戀酒吧情侶
    安非他命 (2010) ... 影視店店員
  編劇 (6 films)
    無野之城 (2008)    
    永久居留 (2009)    
    安非他命 (2010)    
    愛很爛 (2011)    
    衕流合烏 (2016)    
    三十兒立 (2017)