Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
苗可秀
Nora Miao Ke-Hsiu  ♀
Aliases:  陳詠嫻





 
Filmography (1971-2017)
 
  演員 (42 films)
    鬼流星 (1971)    
    刀不留人 (1971) ... 何麗君
    天龍八將 (1971)    
    唐山大兄 (1971) ... 冰品小販(巧梅)
    精武門 (1972) ... 麗兒
    猛龍過江 (1972) ... 陳清華
    金旋風 (1972) ... 丁紫鳳
    心蘭的故事 (1972) ... 心蘭
    李小龍的生與死 (1973)    
    黑夜怪客 (1973) ... 甄甄
    綽頭狀元 (1974) ... 林小燕
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 香蘭
    彩雲片片 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    新精武門 (1976) ... 苗麗兒
    龍門秘指 (1976)    
    靈魔 (1976)    
    風雲人物 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 宮南燕
    鐵拳小子 (1977)    
    絕不低頭 (1977) ... 波波
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978) ... 唐萍花
    決鬥者的生命 (1978)    
    龍拳 (1979) ... 莊夢蘭
    手扣 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    玉劍飄香 (1981)    
    護花鈴 (1981) ... 梅吟雪
    英雄對英雄 (1981)    
    多倫多竹昇妺 (1990) ... 達芬妮母親
    靈魔大決鬥 (1990)    
    運財五福星 (1996) ... 國際頂級賭術大賽司儀
    一個好爸爸 (2008) ... 李英(天恩媽)
    東風破 (2010) ... 余並蒂(二花)
    低俗喜劇 (2012) ... Ms.Cheung (杜小娟班主任)
    失戀日 (2016)    
    放映愛 (2016)    
    愛情奴隸獸 (2017)    
    毒。誡 (2017) ... 陳華母