Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張佩山
Chang Pei-Shan  ♂





 
Filmography (1965-1983)
 
  導演 (1 film)
    刺紋 (1976)    
  演員 (59 films)
    大地兒女 (1965)    
    怒海情仇 (1965) ... 耀祖
    蝴蝶盃 (1965) ... 山賊
    野姑娘 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    大俠復仇記 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    鐵觀音 (1967) ... A 字第四號
    特警零零九 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967) ... 張刑警
    大刺客 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968) ... 程宏
    雲泥 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    人頭馬 (1969) ... 崔繁如
    鐵手無情 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    千萬人家 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    鷹王 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    我們要洞房 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    戀情三千里 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    勾魂艷鬼 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    義劫愛神號 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    無奇不有 (1975) ... 常玉春
    晨星 (1975)    
    刺紋 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    獄女集中營 (1976)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977) ... 蘇茜
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    破戒 (1977)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    問你怕未 (1978)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    線人 (1981)    
    碼頭 (1983)