Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏祖輝
Hsia Tsu-Hui
 
Filmography (1971-1992)
 
  副導演 (19 films)
    捉姦趣事 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    瀛台泣血 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    佛跳牆 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    鬼叫春 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
  導演 (5 films)
    血濺虹橋 (1972)    
    痴情玉女 (1974)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    大劈棺 (1989)    
    半妖乳娘 (1992)    
  執行導演 (2 films)
    竹夫人 (1991)    
    金瓶風月 (1991)    
  配樂 (1 film)
    緹縈 (1971)    
  編劇 (3 films)
    痴情玉女 (1974)    
    一觸驚魂 (1983)    
    大劈棺 (1989)