Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
矮仔福
Ai Chai-Fook  ♂
Aliases:  陳六二





 
Filmography (1964-1973)
 
  演員 (28 films)
    鹽田區長 (1964)    
    孝女的願望 (1965)    
    悲情鴛鴦夢 (1965) ... 三六
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    酒女夢 (1967)    
    塗, 塗, 塗 (1967)    
    天黑黑要落雨 (1967)    
    呆命阿狗兄 (1967)    
    王寶釧 (1967)    
    呆子養父 (1967)    
    貓咬來鼠咬去 (1967)    
    大小善 (1968)    
    圓仔花 (1968)    
    生財有道 (1968)    
    真假阿西 (1968)    
    歡喜甘願 (1968)    
    獨眼貓 (1968) ... 客棧小二
    雨傘開花 (1968)    
    女之愛 (1968)    
    想伊等八年 (1968)    
    阿塗伯 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    阿草下山 (1969) ... 阿草
    莊子試妻 (1969)    
    阿西區長 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    人財兩得 (1969)    
    無敵阿郎 (1973)