Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
辛奇
Hsin Chi  ♂
Aliases:  辛金傳


 
Filmography (1957-1979)
 
  導演 (34 films)
    恨命莫怨天 (1957)    
    妙英飄零記 (1957)    
    薄命花 (1957)    
    真假千金 (1959)    
    湯島白梅記 (1963)    
    吻一下 (1963)    
    河邊春夢 (1964)    
    女通緝犯 (1964)    
    為著五角錢 (1964)    
    故乡联络船 (1965)    
    難忘的車站 (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    冰點 (1966)    
    悲戀關子嶺 (1966)    
    後街人生 (1966)    
    夢中的媽媽 (1966)    
    酒女夢 (1967)    
    三聲無奈 (1967)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    暗淡的月 (1967)    
    南北歌王 (1967)    
    阿西做大舅 (1968)    
    阿西返外家 (1968)    
    妙夫妙妻 (1968)    
    醉俠神劍 (1968)    
    勿欠賬 (1968)    
    丈夫要出嫁 (1969)    
    燒肉粽 (1969)    
    浪子心 (1969)    
    危險的青春 (1969)    
    劉茶古遊台北 (1969)    
    大煞星 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
  執行導演 (1 film)
    盲女勾魂劍 (1970)    
  編劇 (3 films)
    三聲無奈 (1967)    
    危險的青春 (1969)    
    隱身女俠 (1971)