Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳佩蓉
Wu Pei-Yung  ♀
 
Filmography (1949-1981)
 
  化妝 (2 films)
    小鴿子姑娘 (1957)    
    烽火佳人 (1958)    
  副導演 (3 films)
    玉女芳踪 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    屋 (1970)    
  導演 (4 films)
    小當家 (1971)    
    一塊銀元 (1974)    
    男朋友 (1979)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
  演員 (8 films)
    蜜月 (1952) ... 蘭珍
    中秋月 (1953) ... 賣唱女郎
    喬遷之喜 (1954) ... 阿方姑
    我是一個女人 (1955) ... 阿英
    孔雀屏 (1956)    
    魔影 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
  場記 (23 films)
    春雷 (1949)    
    中秋月 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    視察專員 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    日出 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    捉鬼記 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    碧波仙侶 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    天堂春夢 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    飛燕迎春 (1966)    
    雙女情歌 (1968)    
  編劇 (3 films)
    小當家 (1971)    
    一塊銀元 (1974)    
    男朋友 (1979)