Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張九蔭
Cheung Gau-Yam
 
Filmography (1967-1977)
 
  製片 (1 film)
    情人的眼淚 (1969)    
  監製 (5 films)
    晨霧 (1968)    
    黑帖 (1969)    
    雲山夢回 (1971)    
    楓紅層層 (1975)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
  策劃 (20 films)
    龍門客棧 (1967)    
    一代劍王 (1968)    
    龍城十日 (1969)    
    烈火 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    俠女 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    有我就有你 (1971)    
    精忠報國 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    潮州虎女 (1974)    
    窗 (1974)    
    雲飄飄 (1974)    
    雲河 (1974)    
    煙雨 (1975)    
  編劇 (1 film)
    中國針灸 (1973)    
  出品人 (1 film)
    晨霧 (1968)